donderdag 1 september 2011

We gaan naar Londen...

Hay meiskes...dit zijn mijn nieuwste schepseltjes...ze zijn nog maar net geboren, en nu worden deze kruimels met hun zwarte glimmende oogjes al ingepakt voor een reis naar Londen. Misschien krijgen ze zelfs al een nieuw thuis, een nieuwe moeder die van hun wil houden. Na weken van patronen tekenen, stofjes bij elkaar zoeken, en lange avonden met naald en draad in de weer te zijn geweest,ben ik blij dat ik de meeste beestjes klaar heb om mee te nemen naar de beurs in Londen.
Ben dit keer  met zachte stofjes aan de slag gegaan, en ik heb veel lichtblauw verwerkt in mijn beestjes...dit maakt ze zo zacht en lief! Maar ook rozetinten komen in mijn nieuwste beestjes veelvuldig voor...De staande konijntjes Becky  en Betrix zijn wel mijn favoriet hoor...ze staan ook zo stevig op hun pootjes...en het konijnenkind Blossom is ook schattig geworden...en het lichtblauwe konijn Fanny met haar vriendje Sammy mogen er ook zijn.
Deze beurs wordt georganiseerd door Hugglets, en ik ben daar al een aantal keren geweest. Maar dit keer is een hele speciale beurs daar er ook vrienden van ons meegaan naar de beurs, en dat is natuurlijk supergezellig. We blijven wat langer in Londen zodat we nog een aantal mooie dingen willen bekijken, want Londen is natuurlijk geweldig. Volgende week is de beurs...dus ik kan nog wel enkele schepseltjes geboren laten worden...dus ik ga weer aan de slag....
maar wil jullie ook nog vertellen dat ik enkele proefpagina's van mijn boek heb mogen bekijken...en ik moet jullie bekennen, dat ik een brok in mijn keel kreeg...maar het boek heb ik even naar achter geschoven, daar ik me eerst op de beurs moest concentreren..
Lieve schattekes...volgende week krijgen jullie foto's van de beurs uit Londen te zien...ik verheug me er ontzettend op..wie alvast een kijkje wil nemen wie er ook allemaal op de beurs staat kan kijken op
www.hugglets.co.uk 

Wens nu iedereen een mooie dag en tot snel!