donderdag 11 augustus 2011

Oma zit op haar roze wolkje...


Lieve meiskes...hier ben ik weer terug op mijn bloggie..na een lange regenachtige vakantie..Het was een vakantie vol rust, tevredenheid en vreugde..!
We zijn in Zedelgem in Belgie geweest..en we hebben daar in een landhuis gelogeerd..met de naam Fleur de Lys..we hebben daar vrienden bezocht en mochten enkele dagen met onze vrienden Eddy en Karolien doorbrengen in Brugge en Wallonie...en we hebben daar met volle teugen van genoten..het weer was zelfs nog een beetje goed.Met onze scooter zijn we naar prachtige plaatsjes gereden zoals Zierikzee, Gouda, Dordrecht, Schiedam...lekker mooie winkeltjes bekijken, terrasjes pakken...
En met erge regenachtige dagen hebben we lekker wat geschilderd in huis..en ik heb verder gewerkt aan mijn boek...en schattekes gisteren heb ik de derde fotoshoot gehad in de boerenhoeve...met mijn nichtjes, mijn dochter Lisa...het beloofd een liefdevol boek te worden..vol inspiratie en prachtige foto's waar je blij van wordt. Maar sisters...het mooiste, liefste...het heerlijkste komt nog...want mijn man David en ik hebben te horen gekregen dat we opa en oma worden volgend jaar..! Onze dochter Lisa krijgt een kindje...!
Jullie begrijpen wel dat David en ik op een roze en blauwe wolkje zitten te genieten, uikijkend naar een nieuw leven...ons kind krijgt weer een kind...hoe mooi kan het niet zijn.
Met de aanstaande moeder en vader gaat het naast de eerste zwangerschapsperikelen uitermate goed..ook zij kijken vol verlangen uit naar het nieuwe leventje wat wonderbaarlijk groeit...

Deze beeldschone foto's zijn gemaakt door Dorothy Wallace een zeer beroemd fotografe...met toestemming van Dorothy mag ik deze schitterende foto's aan jullie laten zien.
Deze foto's mogen absoluut niet gekopieerd worden zonder toestemming van Dorothy!

Voor nu wens ik voor alle mensen die nog vakantie hebben een fijne tijd...en voor iedereen liefs en heel veel warme zonnestraaltjes!

Wie zich gelukkig voelt met het geluk van anderen bezit een rijkdom zonder grenzen...