donderdag 18 augustus 2011

Hebben jullie dit ook wel eens?
 Hebben jullie dat ook wel eens..dat als je iemand voor de eerste keer ziet, je het gevoel hebt dat het net lijkt of je die persoon als eens eerder hebt ontmoet. En als je dan een gesprek begint dan voelt het zo vertrouwd en als een warm bad, zo warm en fijn.Dat gevoel kreeg ik gisteren met Annemarie en Edward. Wat een ontzettende lieve en warme mensen. en zo vol belangstelling en genegenheid.
Annemarie en Edward kwamen gisteren een bezoekje brengen aan mijn atelier, en ze zochten een mooie beer of haasje..Maar toen ik hun voorstelde aan mijn nieuwe mopshondje Victoria waren ze gelijk verkocht. Dit hondje was zowat in de vuilnisbak beland, daar ik het niet voor elkaar kreeg om er een lijkend Mopsie van te maken...maar toen heb ik haar er toch weer uitgehaald, en heb het uiteindelijk toch voor elkaar gekregen er een mooi hondje van te maken met een wat onschuldig koppie. Ik heb haar Victoria genoemd daar ze toch uiteindelijk heeft overwonnen.Edward viel als eerste voor dit kleine wondertje en Annemarie volgde er achteraan...alhoewel zij ook wel wat andere kleine beertjes had uitgezocht.Ik kon het niet laten om de lieve mensen op die kiek te zetten...en kijk eens ze stralen gewoon.
Ook wil ik jullie nog voorstellen aan een nieuwe telg uit het circus.Dit ondeugende dotje is Pascaline Poupon...kijk haar ondeugende glimmende oogjes eens.En ze heeft zelfs kleine jubelteentjes, ze krullen van plezier omhoog.Worden jullie ook zo blij van dat koppie?

Wil hierbij Annemarie en Edward bedanken voor hun heerlijke bezoek en heel veel plezier wensen met hun aangekochte schepseltjes..
Toedelssssssssssssssss.....Marijke

Mijn poppen en beren zijn opgevuld met liefde, dromen en verlangens...