dinsdag 12 juli 2011

Het bruisende strandleven van lang geleden...


Lieve schattekes...nu alleen een post over het bruisende strandleven tussen 1900 -1930
Kijk eens naar die hele blijde en gelukkige gezichtjes van deze mensen van lang geleden. Het is heel begrijpelijk dat ze erg blij zijn, daar de mensen in deze tijd alleen de zondag een vrije dag hadden..en er nog geen vakantie bestond in die oude tijd.
Dat kunnen wij ons toch helemaal niet meer voorstellen...zes dagen werken...geen vakantie...Dus ik kan heel goed begrijpen dat als je dan een dagje naar het strand kon heel erg bijzonder was...Misschien wel net zo bijzonder als dat wij nu een reisje naar China boeken..
En kijk eens naar de badmode van toen...het ziet er schattig uit, maar wat zal dat akelig zijn geweest om te dragen...die lange broekjes en jurkjes, soms nog een mutsje op..
En wat dachten jullie van die rieten strandhokjes...zo ontzettend mooi, met die gestreepte kussens en luifeltjes..
Wat zijn die foto's van lang geleden toch ontzettend mooi en vooral intressant, het is een echte hobby en plezierig tijdverdrijf om mooie oude foto's teverzamelen en op te snorren..En jullie kunnen ddar nu van meegenieten, want zeg nu zelf het is toch geweldig die prachtige oude kiekjes.

Ik wil jullie ook nog even laten weten dat het voorspoedig gaat met mijn boek...de eerste fotoshoot was vermoeiend maar de foto's zijn werkelijk beeldschoon..dus daar ben ik natuurlijk erg blij mee.
Het is geweldig om een boek te maken..al mijn fantasie en creativiteit mag ik jullie later presenteren...oohhh...wat verheug ik me daar op...
Maar eerst nog even een paar weekjes vakantie vieren...lekker uirusten en misschien een dagje naar het strand..wie weet...dus lieve schattekes...even geen posten meer van mij, daar ik ga genieten van mijn vrije tijd...